Om Oss

Deg&Meg ble startet opp i 2010 av to barndomsvenner Elisabeth Poulsen og Katrine Tandberg. Fra oppstart frem til i dag er Deg&Meg stadig i endring. Hver eneste dag gjør vi små og store endringer i butikken for at den hele tiden skal vise seg fra sin beste side. Og hver dag er vi åpne for å se og bli inspirert av nye merker, og av flinke folk.
I 2020 valgte vi å flytte butikken fra 250 kvm til 500 kvm i Lillestrøm. Dette for å kunne vise frem varene våre på en enda bedre måte, og for å få plass til nye spennende merker. Grunntanken om å være noe for alle innen klær og interiør, gjelder like mye i dag som ved oppstart.

Hos oss finner du et bredt utvalg av merkevarer fra kvalitetsbevisste designere. God kvalitet og gode samarbeidspartnere er viktige kriterier for våre valg.
Alt innen interiør, klær, smykker, sko, vesker, briller og sjokolade er håndplukket av oss. Dette er varer vi selv brenner for, og er merker som har en historie!
Vårt mål er å hele tiden gi inspirasjon til både antrekk og til hjemmet ditt. Med våre egne bilder og styling ønsker vi å inspirere og hjelpe deg med å bygge din garderobe, og skape ditt drømmehjem.
Vi håper at du vil oppleve at vi setter dine behov og kundeservice høyt, både gjennom vår nettbutikk og når du er innom oss i butikken.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre store luftige lokaler og til å dele vår lidenskap for mote og livsstil med deg.

Hjertelig velkommen til oss!